0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hans-Dieter Flick inspirerar potentialen hos fler FC Bayern München-spelare
18 Oct

Hans-Dieter Flick inspirerar potentialen hos fler FC Bayern München-spelare

I den första omgången av den tyska cupen 2020-21 besegrade FC Bayern München Durham 3-0. FC Bayern München har ett mycket starkt lag. Även om huvudspelarna inte är på planen kan andra spelare organisera ett mycket starkt lag. I det här spelet är Robert Lewandowski, Manuel Neuer och Joshua Kimmich och andra spelare som deltar i landslaget i rotation, så detta spel är generellt nästa grupp unga spelare från FC Bayern München.

Thomas Müller ledde en grupp unga spelare i spelet, de visade en annan ungdomsstil i sina billiga fotbollströjor. Publiken såg Thomas Müller osjälviskt hjälpa och hjälpa unga spelare under spelet. De förstod inte att en sådan utmärkt spelare avvisades av landslaget. Efter att Hans-Dieter Flick blev FC Bayern München-tränare var hans första spelare att återanvända Thomas Müller. Eftersom han har varit assistent i FC Bayern München i många år förstår Hans-Dieter Flick tydligt Thomas Müllers känslor för fotbollströjor FC Bayern München. När spelarna väl har uppskattats av tränaren kan deras potential utnyttjas mer.

Faktum är att FC Bayern München uppnådde ett utmärkt rekord förra säsongen, och spelarna förändrades inte mycket. De är fortfarande 2018-spelarna. Det är bara att tränare Hans-Dieter Flick känner spelarnas känslor bättre. Han inspirerade potentialen hos Thomas Müller och Kimmich. En tränares största förmåga är att kunna rita på plats och använda de spelare som laget har för att träna och använda dem. Utmärkta tränare kan alltid producera fler framstående spelare. Bland det nya partiet unga spelare från FC Bayern München har flera av styrkorna redan fångat publikens uppmärksamhet.

Mest visade produkter