0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Gud gav Barcelona mer tid att vinna
19 Mar

Gud gav Barcelona mer tid att vinna

Fotbollsspel världen över har avbrutits efter eliminering av Liverpool Champions League-knockout. Spelet avbröts också Barcelonas situation. Annars på grund av skadan är det svårt för alla huvudspelare i Barcelona att spela. Lionel Messi kan också få en god vila efter denna epidemiska period och väljer inte att slåss på grund av ansvar.

Den plötsliga upphängningen besviken också många fans. Efter ett års knockout i Champions League, förväntade vi oss inte att se första etappen igen. Valencia Club de F ú tbol, ​​Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund och Liverpool har bekräftats, följt av de andra åtta lagen. Gud gav mer tid att träna före matchen, kommer lagets resultat att förändras mycket?

Chelsea gjorde inte mål i den första omgången av Bayern München. När vi står inför ett starkt lag kan vi se bristerna i laget bättre. Vilken förändringsstrategi kommer Frank Lampard att göra i duellen igen? Trots Barcelonas oavgjort 1-1 med Napoli väljer fansen fortfarande att tro att deras billiga fotbollströjor kommer att vinna. fotbollströjor FC Barcelona har alltid varit teamets ande för att uppmuntra allas hjärta, så det är också älskat av många fans.

Mest visade produkter