0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Framträdandet av Internazionale under den nya säsongen överraskade publiken
23 Aug

Framträdandet av Internazionale under den nya säsongen överraskade publiken

Efter att alla trodde att Internazionale lämnade Romelu Lukaku och tränaren Antonio Conte skulle lagets styrka påverkas. Men faktum är att Internazionales styrka fortfarande är mycket kraftfull, och årets nyrekryterade spelare har exploderat i spelets första omgång. Hakan Çalhanoğlu och Edin Džeko hade båda precis fotbollströjor Inter Milan i somras, och båda är gratis transfer till detta lag.

Edin Džeko hade en fotbollströjor AS Roma på förut och Hakan Çalhanoğlu hade en fotbollströjor AC Milan. Eftersom Internazionale vann Serie A -mästerskapet förra säsongen har detta lag i år blivit det lag som många spelare strävar efter. Edin Džeko och Hakan Çalhanoğlu nådde inte en överenskommelse med det förra laget, och de gick båda med Internazionale för att hitta nya möjligheter. Hakan Çalhanoğlu var mycket stabil när han var i AC Milan. Publiken visste inte varför laget var villigt att släppa honom.

Internazionale besegrade Genoa med 4-0 i första omgången i Serie A. Fyra spelare gjorde sitt första mål för den nya säsongen. Internazionales utmärkta prestation överraskade publiken. De två huvudspelarna i detta lag, Alexis Sánchez och Lautaro Martínez, spelade inte på grund av skador, men laget spelade fortfarande ett perfekt spel. Internazionale -spelarnas prestation förbluffade återigen varje publik på scenen, och alla trodde återigen att detta lag igen kommer att bli en mästare i den nya säsongen.

Mest visade produkter