0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Fotboll ärver en slags livsanda
01 Feb

Fotboll ärver en slags livsanda

Det finns en stor hjälte i allas sinne. Kobe Bryants död får fans över hela världen att känna hjärta. Hans avgång gör billiga fotbollströjor nr 24 till en souvenir för alltid. Kobe Bryant i basket har alltid varit lojal mot sjöarna i Los Angeles, medan Lionel Messi i fotboll alltid har varit lojal mot Barcelona. Barcelona är som ett annat hem hos Lionel Messi, och han är villig att behålla det.

Barcelona slog Club Deportivo Legan és 5-0 i 1/8-finalen i kungens cup. Lionel Messi gjorde ett bra jobb, gjorde två mål och hjälpte sina lagkamrater att vinna tre. Den aktuella Lionel Messi-uppdateringen är densamma som den ursprungliga Ronaldinho och ärver andan i nästa generation fotboll. Lionel Messi är mer villig att odla tillväxten av nya spelare och låta dem gilla känslan av ära i fotbollströjor FC Barcelona. För Barcelonas fotbollsand har den tysta Lionel Messi blivit mer villig att dela fotbollens hemligheter med sina lagkamrater.

Lionel Messi är en riktig pojke som bara är fotboll. Han är fotbollsgeniet på 80-talet och efter 90-talet. Han har inte mycket språk och visa upp, mer för att fokusera på kul med fotboll. Lionel Messi förvandlade inte fotboll till en slags kommersialisering, men uppmuntrade förekomsten av fotbollsanda i vårt liv, vilket kan göra oss mer energiska att möta några svårigheter i livet.

Mest visade produkter