0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Fans har uteslutit Frankrike som favoriter
17 Oct

Fans har uteslutit Frankrike som favoriter

Av de spelare som bar fotbollströja Frankrike vid VM 2008 var Paul Pogba och N'Golo Kanté lagets mest fördelaktiga defensiva och offensiva vapen, men båda spelarna är nu skadade och oförmögna att spela. Frankrikes styrka kommer att påverkas direkt av frånvaron av dessa två enastående spelare. Även om mittfältaren Aurélien Tchouaméni som spelar för Real Madrid också är ganska kapabel, saknar han fortfarande en mängd taktisk erfarenhet på plats.

Frankrike har officiellt uteslutits av fansen som favoriter att vinna titeln efter att N'Golo Kanté tillkännagavs att gå i pension med skada. Argentinas kända spelare Ángel Di María och Paulo Dybala är båda skadade och oförmögna att delta i VM 2022, och Lionel Messis chanser att förverkliga sin dröm om att vinna mästerskapet är mycket små. Ursprungligen förväntade sig alla att Lautaro Martínez skulle öka sin styrka, men hans prestation i Inter Milan den här säsongen har varit sisådär.

Styrkan hos dessa spelare i fotbollströja Argentina är svår att avgöra, och de kommer att behöva mer tur för att vinna mästerskapet. Det är också stora problem med Frankrikes forwardsspelare, där Antoine Griezmann och Olivier Giroud har minskat i styrka, medan Kylian Mbappé har varit underväldigande i landslaget. Så i fansens ögon är Brasilien kraftpaketet i detta VM. De har för många enastående spelare.

Mest visade produkter