0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Fans bör respektera varje spelares bidrag
14 Mar

Fans bör respektera varje spelares bidrag

Paris Saint-Germain-fansen vet verkligen inte hur de ska behålla sin spelares självkänsla, och de har skrytt förolämpningar mot både Lionel Messi och Neymar i den här omgången av Ligue 1. Med Paris Saint-Germain förlorade mot Real Madrid i Champions League, fansen tar ut sin ilska mot vissa spelare. Lionel Messi minns de tidigare FC Barcelona-fansens hängivenhet för honom, och varje gång han är frustrerad och feg känner han motivationen hos fansen att fortsätta. En sådan Paris Saint-Germain Lionel Messi vet inte om han kan komma tillbaka till sitt bästa, hans självförtroende har skadats.

Lionel Messi förstår nu verkligen vad Neymar sa till sig själv, han sa: Hos Paris Saint-Germain känner han inte respekten och kärleken från fansen, de är bara ett verktyg för att tillfredsställa sin inre ära. I Brasilien handlar fotbollsmatcher inte bara om att vinna eller förlora, de är varje fotbollsälskares självutmaning till spelet. Sedan Neymar tog på sig fotbollströjor Paris Saint-Germain har han känt mer av ett blodbad här än en respekt för fotbollsspelet.

Lionel Messi har redan vunnit så många utmärkelser att ingen behöver ifrågasätta hans kvalitet. Lionel Messi har förändrats så mycket i Paris Saint-Germain att fotbollströjor FC Barcelona nummer 10 har blivit en nostalgi för hans förflutna. Lionel Messi är mycket medveten om sina planer för varje steg han tar, han kanske inte kommer att kunna göra så många mål som han brukade göra, men han vill hjälpa sina lagkamrater att göra mål. Tidigare spelade hans lagkamrater med Lionel Messi, och nu vill han byta sida och hjälpa sina lagkamrater att växa.

Mest visade produkter