0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
FAs Cups hårdaste tävling någonsin
29 Jun

FAs Cups hårdaste tävling någonsin

I kvartfinalerna i England FA Cup under säsongen 2019-20 slog Manchester City Newcastle 2-0 och Chelsea slog Leicester City 1-0. Nästa match var Manchester United mot Chelsea och Arsenal mot Manchester City. Premier League-titeln tillhör redan Liverpool, så England FA Cup blir det sista hoppet för Premier League-laget.

Chelsea har presterat mycket bra de senaste spelen och laget slog till och med Manchester City. Manchester City har tappat Premier League-titeln, så laget kommer att göra sitt bästa för att vinna FA-cupen. För att öka lönen till Arsenal-spelare gick de ut till finalen. Manchester Uniteds återkomst till Paul Pogba återställde snabbt lagets totala styrka.

Inför sådana fyra lag som tävlar om det slutliga mästerskapet ser alla spännande fram emot spelets början. Publiken förväntade sig att Manchester City och Chelsea skulle slåss igen. Båda lagen domineras av blå billiga fotbollströjor. Kommer Manchester City att slå Chelsea igen på banan? Fans är redo att ta på sig fotbollströjor Manchester City och vänta på det slutliga spelet. De tror att Manchester City kommer att vinna mästerskapet.

Mest visade produkter