0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Everton förlorade mot Southampton för första gången under den nya säsongen
26 Oct

Everton förlorade mot Southampton för första gången under den nya säsongen

Varje fotbollslag i Premier League har en styrka som inte kan underskattas. Southampton, som sopades av Leicester City förra säsongen, slog Everton 2-0 under den nya säsongen. Detta är det första Premier League-laget som slår Everton den här säsongen. Southampton spelare suckade för den skadade lagkamraten.

Everton förlorade inte bara matchen den här gången utan förlorade också fotbollens principer. Everton-spelaren steg medvetet på sin motståndare och fick utvisning av domaren. I början av den nya säsongen har Everton fått fler fans uppmärksamhet på grund av James Rodríguez. Efter några matchrunder har Everton ännu inte nått det perfekta tillståndet, men alla ser sin fotbollsand att utmana. Efter detta spel påverkades försäljningen av fotbollströjor Everton FC direkt. Inte för att laget förlorade matchen, utan för att de gjorde ett misstag och inte ville erkänna det.

När spelarna såg att deras lagkamrater skadades av motståndaren bröt Southampton ut i solidaritet och besegrade Everton. Även om Southampton inte är den typen av mycket kraftfullt lag finns det alltid mirakel i det rättfärdiga laget. fotbollströjor Southampton bevittnade återigen kraften i fotbollsenhet, och deras prestationer är berömvärda.

Mest visade produkter