0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
En tävling mellan Arsenal och Liverpool
24 Aug

En tävling mellan Arsenal och Liverpool

Det är förvånande att Arsenal kan vinna Premier League i rad under den nya säsongen. Sedan i sommar har Arsenal förklarat att de inte har några pengar för att rekrytera andra spelare på grund av brist på medel. Men under de senaste dagarna av överföringen av Premier League rekryterades ett stort antal spelare. Arsenals nederlag förra året hindrade dem från att spela i Champions League. Det är dock lovvärt att även om laget inte vann en viss heder. Men i sommar valde deras veteranspelare alla fotbollströjor Arsenal för att fortsätta spela för laget och försöka spela hårt från nästa säsong.

Arsenal besviken inte alla i början av den nya säsongen och har vunnit i rad. I morgon spelar Arsenal och Liverpool en match på Anfield Stadium, som båda har vunnit de två första omgångarna. Anfield Stadium är en stadion där Liverpool ofta vinner matcher. För Arsenal har Anfield Stadium tappat i sju år. Liverpools rekord i år är uppenbar för alla. Kan Arsenal fortsätta vinna i rad?

fotbollströjor Liverpool har köpts av ett stort antal fans i år eftersom Liverpools fotbollsanda uppmuntrar dem i deras liv. En gång påverkade Arsenal fotbollsanda också tanken på den generationens liv. Kommer Arsenal att återfå förtroendet för den ära? Om Arsenal kan vinna det här spelet blir det det största förtroendet i sommar.

Mest visade produkter