0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
En ny tränare är en ny start för spelarna
27 Nov

En ny tränare är en ny start för spelarna

I den femte omgången i UEFA Champions League Group B 2019-20, besegrade Tottenham Hotspur Ολυμπιακός 4-2. Detta är Tottenham Hotspurs andra spel med en ny tränare. Båda spelen slutade med seger. Segern i detta spel tillät också Tottenham Hotspur att gå vidare till nästa omgång i förväg. Kan José Mourinho verkligen återuppliva Tottenham Hotspur? Tottenham Hotspur som återvänder till seger jublade också fansen på Tottenham Hotspur, och tränaren José Mourinho skakade till och med handen med barnen som bär på fotbollströjor Tottenham Hotspur för att fira.

Tottenham Hotspurs spelare spelade mycket bra i denna match, och de kunde ta sig av motståndaren för att vinna matchen när de stod bakom 2 mål. När ett lag byter tränare kan det också stimulera potentialen för vissa spelare. Tidigare tränare har vanligtvis använt dessa mäktiga spelare och kommer att ignorera träningsförmågan hos vissa nya spelare. Men när den nya tränaren tillträder kommer den nya tränaren noggrant att observera fördelarna med varje spelare och förstå spelarnas fördelar för att bättre ordna positionsstrategin.

José Mourinho är en passionerad tränare, beroende på hans passion tänder också hjärtat hos Tottenham Hotspur-spelare. Dele Alli, som var en mittfältare i spelet, blev också plötsligt passionerad och energisk, och bidrog med ett mål och en hjälp till laget. Detta är Dele Allis mest spännande spel sedan han gick med i Tottenham Hotspur under de senaste fyra åren. Han har arbetat hårt för att klara hela spelet. Trots att Dele Allis billiga fotbollströjor blötades, var hans hjärta extremt avslappnad och glad. Kanske är José Mourinho Dele Allis "Bole", som inspirerade honom som aldrig förr.

Mest visade produkter