0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
En Ajax Amsterdam-mittfältare som förbises i fjol
13 Feb

En Ajax Amsterdam-mittfältare som förbises i fjol

Chelsea fick inga spelare på sommaren på grund av ekonomiska problem förra året, så Frank Lampard var tvungen att utbilda nya spelare långsamt från Chelsea ungdomsträning. Ett halvt år har gått. Chelseas rekord är inte särskilt stabil, men varje spel är en slags upplevelse och springer i. Om laget vill vara stark kan det inte bara vänta på tillväxten av spelare, utan också behöva introducera utmärkta spelare för att förbättra lagets styrka.

Frank Lampard har använt ett halvt år på att vägleda och förstå Chelsea-spelare för att avgöra vilken typ av spelare laget saknar. Så Frank Lampards första drag var att signera Ajax Amsterdam mittfältare Hakim ziyech. Det diskuteras dock fortfarande om Hakim ziyech vill sätta på fotbollströjor Chelsea för att kämpa för det nya laget. Hakim ziyech har spelat en nyckelroll i Ajax Amsterdams tävling de senaste åren, och de tog sig till semifinalen i Champions League förra året.

Frank Lampard har följt Hakim ziyech länge. Han gillar mittfältaren som har en stark anpassningsförmåga. Mittfält kan sägas vara kärnan i ett lag, så det behöver en mer intelligent spelare att kontrollera. Förra sommaren var de yngre Frenkie de Jong och Matthijs de Ligt mer värderade i rekryteringen av topplagen, vilket gav Chelsea mer tid att vänta på att den utmärkta spelaren skulle gå med. Fans hoppas att Hakim ziyech kan gå med i Chelsea-laget, eftersom den här billiga fotbollströjor kan ge honom mer ära och förmåga möjligheter.

Mest visade produkter