0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Eden Hazard får tränaren Carlo Ancelottis uppmärksamhet
20 Dec

Eden Hazard får tränaren Carlo Ancelottis uppmärksamhet

La Liga blir mer och mer instabil nu, Real Madrid var oavgjort med motståndare med en innehavsgrad på 81,8%. Eden Hazard tog på sig fotbollströjor Real Madrid nr 9 igen, Carlo Ancelotti ville ändå inte ge upp någon enastående spelare. Eden Hazard har inte spelat en hel match på länge, och hans prestation den här gången är relativt stabil. Den nuvarande situationen för Real Madrid måste utnyttja dessa högbetalande spelare och inte vara ivriga att rekrytera unga spelare med högt betalande övergångsavgifter.

Efter att La Liga upplevde Barcelona-incidenten har Real Madrid en bättre förståelse för den framtida utvecklingsvägen, så i år har Real Madrid avbrutit projektet med att rekrytera nya spelare. Carlo Ancelotti är en talangfull tränare, och alla hoppas innerligt att dessa enastående spelare kan återgå till gott skick under hans coachning. Real Madrid går också igenom en övergångsperiod, laget måste vara försiktiga med att rekrytera alla användbara spelare att gå med.

Real Madrid avslutade 10-matchers vinstsvit i alla tävlingar, och laget anpassade sig och satte igång igen. Det misslyckade spelet gör att laget kan se bristerna tydligare, tränaren Carlo Ancelotti skyllde inte på spelarens sinne. Eden Hazard är mycket hedrad över att tränaren kan ge möjligheten, han kommer jobba hårt för att kvala in till tävlingen. Varje billiga fotbollströjor har en annan betydelse. Eden Hazard och Chelsea är faktiskt bara en tidigare vänskap. Om denna vänskap inte förstås av Real Madrid, så kommer Eden Hazard definitivt att uppmärksamma sitt sätt att uttrycka sig nästa gång.

Mest visade produkter