0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ecuadors fotbollsanda som inte ger upp lätt
21 Nov

Ecuadors fotbollsanda som inte ger upp lätt

Den första premiären av VM 2022 är avklarad, Qatar förlorade med 0-2 mot Ecuador. Qatar bröt den 92-åriga obesegrade raden av värdarna, som inte bibehöll sin segersvit. Det entusiastiska jublet från de som bär röda fotbollströja Qatar vm 2022 förändrade inte resultatet. Qatars spelare är svagare än Ecuador, så att förlora matchen är ett normalt resultat.

Billiga fotbollströjor för detta spel är huvudsakligen röda och gula, vilket ger alla en mycket ljus visuell effekt. Även om spelet inte var särskilt intensivt, gjorde öppningsceremonin i Qatar ett djupt intryck på människor. Kanske influerad av det ryska kriget, betonade öppningsceremonin i Qatar fred och idrott utan gränser. Världsfred kan ge utsikterna till gemensam utveckling och ge mänskligheten mer livsglädje.

VM representerar styrkan i varje land, och de spelare som bär gula fotbollströja Ecuador vm 2022 kommer inte att ge upp lätt. Efter att det första VM-målet förklarats offside klagade inte Ecuadorspelarna alltför mycket, utan jobbade hårdare för att slåss om nästa chans att göra mål. Ecuadors två mål var perfekta, och samarbetet mellan spelarna var mycket tyst. Qatar förlorade i den första matchen, och det finns fortfarande ett stort gap mellan deras totala styrka och styrkan hos dessa lag som försöker kvalificera sig till VM.

Mest visade produkter