0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Det förlorande spelet ändrade lätt Manchester City
14 Nov

Det förlorande spelet ändrade lätt Manchester City

Efter att Manchester City förlorade mot Liverpool 1-3 hemifrån, fanns det en serie negativa situationer, både spelare och tränare var lite utan kontroll. Det är faktiskt normalt att förlora spelet. Det är bara så att Manchester City har vunnit Premier League-mästerskapet i två år, och känslan av droppe accepteras inte av mediepubliken. Manchester City kunde inte ta på sig billiga fotbollströjor på grund av skadorna och reträtten för många viktiga spelare i detta spel. Det förväntas förlora även inför en stark fiende som Liverpool.

Inför spelets misslyckande bör spelare lära sig att utforska lagets brister och strategiska sätt, snarare än att klaga på orättvisa motståndare och domare. Manchester City-spelarnas beteenden är lite över extrema den här gången. Misslyckande är inte hemskt. Det som är fruktansvärt är att de har förändrat sin mentalitet. Manchester City-spelarna har presterat mycket bra under de senaste två åren, men de måste hålla det första hjärtat och inte vara stolta över lagets ära.

Det är svårt för ett team att lyckas och framgången med att ge upp laget är på ett ögonblick. fotbollströjor Manchester City representerar den blåa fria himlen i fansens sinne och kämpar för idealet och framtiden. Den tidigare Manchester United, den nuvarande Manchester City, den senare Liverpool och så vidare, hoppas ha ett lag som aldrig kommer att falla ner för att följa och uppmuntra vanliga människor i livet.

Mest visade produkter