0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Den tysta förståelsen för hela teamet är den starkaste styrkan
11 Nov

Den tysta förståelsen för hela teamet är den starkaste styrkan

Det efterlängtade fokus spelet är över, med liverpool3-1 seger över Manchester City. Redsna gjorde inte fansen besvikna och åtnjöt fortfarande segern. Förra årets Premier League-titel var Manchester City, och årets mål för Liverpool är att vinna Premier League Champions League. Varje lag borde lära sig av Liverpools mod och mod. Deras billiga fotbollströjor har åtföljts av företrädare för seger sedan förra året.

I denna hårda tävling är Liverpool väl beredd att slåss. Strax efter spelets början började Liverpool attackera aggressivt och bröt igenom Manchester Citys försvarslinje för att vinna ett mål. I den 13: e minuten följde Mohamed Salah från Liverpool upp med huvudet och gjorde ytterligare ett mål. Manchester Citys spelare är fortfarande för slarviga, kanske för att huvudspelarna i Manchester City är skadade och pensionerade i år, vilket gör lagets styrka lite lägre. Så när Liverpool kämpade tillbaka misslyckades Manchester City med att hålla sitt mål.

Liverpool är nu det tyst samarbetet mellan spelarna ganska framgångsrikt, så spelarna i hela matchen njuter av matchen. Ett komplett lag, mer är att behöva tid att springa i varje spelare. När de bildar den osynliga stillastående förståelsen är det lagets starkaste enhetsstyrka. Från förra året är alla spelare som spelar för fotbollströjor Liverpool fast, så dagens framgång är resultatet av deras erfarenhet och tid tillsammans.

Mest visade produkter