0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Den 17:e omgången av Premier League-matchen vinner med straffar
13 Dec

Den 17:e omgången av Premier League-matchen vinner med straffar

I den 17:e omgången av Premier League var det många straffar att vinna, och styrkan i varje lag var mycket stark. Premier League är verkligen en liga där alla säger att det inte finns något svagt lag. Vart och ett av deras lag döljer en stark styrka. De tre bästa lagen i den här omgången, Manchester City, Chelsea och Liverpool, förlitar sig alla på straffar för att vinna. Som ett starkt lag vågar de inte underskatta motståndarnas styrka. Denna omgång av matcher vinns alla med en liten poängskillnad, och styrkan i varje Premier League-lag förbättras ständigt.

Manchester City slog Wolves med 1-0, Chelsea slog Leeds United med 3-2, Liverpool slog Aston Villa med 1-0. Även om motståndaren inte är topplaget är det inte lätt för ett starkt lag att vinna. Så bland spelarna i världen drömmer de alla om att gå med i Premier League-laget. Nu är vilken billiga fotbollströjor som helst i Premier League omtyckt av spelare, för det är här de verkligen kan se fotbollens kraft. Styrkan hos varje spelare är oändlig, och deras förmåga att spela är mer beroende av motståndarens styrka.

Premier League-mästarna är inte som andra ligor som kan vinna mästerskapet under några år. I många fall kan de bara hålla rekordet i ett år. För närvarande har fotbollströjor Manchester United vunnit flest Premier League-mästerskapsutmärkelser. De har vunnit totalt 13 gånger, medan övriga lag är ensiffriga. Det har gått nästan 10 år sedan Manchester United vann det senaste mästerskapet. Tränaren Alexander Chapman Ferguson, som har tränat och vunnit 13 mästerskap tidigare, har återigen deltagit i värvningarna av laget i år.

Mest visade produkter