0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Dele alli avbröts för missförstånd
29 Feb

Dele alli avbröts för missförstånd

Tottenham Hotspur, som förra Champions League-säsongen, har gjort för många misstag den här säsongen. Harry Kane och kunde inte spela på grund av skador, och Dele alli förbjöds på grund av felaktigt beteende. Dele alli har alltid haft dåligt beteende i dessa spel och inte lydde tränarens arrangemang. I den senaste Champions League-matchen ersattes Dele alli av en spelare och var inte övertygad om att gå direkt till bänken. Publiken såg Dele Alli klädd i fotbollströjor Tottenham Hotspur och blev besvikna över honom.

Tottenham Hotspur har kommit till denna punkt, nyckeln är att spelarna inte är förenade. Tänk på Christian Eriksen som en mittfältare, som länge har sett motsägelserna mellan spelarna. Så även om Christian Eriksen gillade den vita billiga fotbollströjor, bestämde han sig för att lämna laget. I ett sådant lag kan spela fotboll aldrig känna betydelsen av lycka.

När Premier League-spelarna avgått 80 år senare har fotbollsklubbernas uppenbara styrka minskat. Manchester United och Arsenal diskvalificerades båda från årets Champions League, där Chelsea och Liverpool båda förlorade mot rivaler. Det kan hända nya förändringar i Champions League-stadion, inte i Premier League-laget som vinner mästerskapet.

Mest visade produkter