0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
De kommande matcherna mellan Real Madrid och FC Barcelona under säsongens sista månad
12 Apr

De kommande matcherna mellan Real Madrid och FC Barcelona under säsongens sista månad

I La Liga förra säsongen besegrade Real Madrid FC Barcelona i de sista omgångarna för att vinna mästerskapet. Samma situation hände plötsligt under de sista omgångarna av säsongen. I det här matchen slog Real Madrid 2-1 och steg till andra plats. Atletico Madrids 1-1 oavgjort med Real Betis gav Real Madrid poäng som är lättare att överträffa, och det är bara en poängs skillnad mellan första och andra.

Real Madrids stat är mycket bra nyligen, särskilt det tysta samarbetet mellan flera gamla spelare. När Real Madrid och FC Barcelona möttes igen regnade himlen kraftigt och Lionel Messi misslyckades med att göra motståndarens mål igen. I själva verket, i Lionel Messis hjärta, har fotbollströjor Real Madrid alltid varit skuggan av CRISTIANO RONALDO. Efter så många år förlorar FC Barcelona fortfarande regelbundet mot Real Madrid i matchen.

Atletico Madrid har varit på första plats i La Liga den här säsongen, och fans är nu mycket rädda för att laget kommer att förlora mästerskapsfördelen under de senaste åtta omgångarna. Många fans köpte fotbollströjor Atlético Madrid tidigt för att förbereda sig för firandet av den slutliga segern, men nu har Real Madrid återvänt starkt igen och orsakat en stor kris. Det sista hoppet för FC Barcelona den här säsongen är fäst i Copa del Rey-finalen, och lagets match med Athletic Club de Bilbao är på väg att börja.

Mest visade produkter