0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Cristiano Ronaldo kastar den andra sidan av vanliga människors sinne
16 Nov

Cristiano Ronaldo kastar den andra sidan av vanliga människors sinne

Varför Cristiano Ronaldo har flest fans, och hans billiga fotbollströjor är också den mest populära. Eftersom han är den starka sidan av vanliga människors liv, och vanliga människor i världen är de mest mänskliga varelserna. Efter Juventus-incidenten, låt oss se några av klubbens interna principer tydligare. Cristiano Ronaldo kan gå till detta steg är verkligen inte lätt, när Real Madrid eller Manchester United. Cristiano Ronaldo var i en dålig situation på grund av nyheten att han inte höll med några klubbar, men i slutändan kunde han hålla sig till sina principer.

Innan dess sa många att de inte gillade Cristiano Ronaldos kommersialisering. Som fotbollsspelare borde de spela bra på fotbollsplanen. Cristiano Ronaldo är väldigt bra på människor och saker. Han tar väl hand om sina fans och är villig att göra allt för dem. Så när Cristiano Ronaldo gick med i Juventus, rankade fotbollströjor Juventus först på försäljningslistan. Cristiano Ronaldo vet att det är fansens stöd som uppmuntrar honom att hålla sig till hans inre uthållighet och fansen att förstå sig om och om igen, så att han inte kan ändra sina principer för andra.

Lionel Messi träffade Barcelona så att han kunde behålla sin rena fotbollskärlek. Lionel Messi behöver inte oroa sig för något utanför boxen. Han måste bara koncentrera sig på att spela fotboll. Barcelona är villig att göra några ändringar för Lionel Messi, medan Cristiano Ronaldo vill följa klubbens behov. Så Lionel Messi är en Lionel Messi som lever i sin egen fotbollsvärld, medan Cristiano Ronaldo är en vanlig person som lever i det verkliga samhället.

Mest visade produkter