0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Chelsea har dykt upp i varje omgång i Champions League den här säsongen
10 Apr

Chelsea har dykt upp i varje omgång i Champions League den här säsongen

I UEFA Champions League 2020-21 blev Chelsea det enda laget i topp 16 som inte lät motståndaren göra mål. I Champions League 1/8-finalen besegrade Chelsea Atletico Madrid 1-0 i första omgången och 2-0 i andra omgången. I första etappen av denna kvartsfinal besegrade Chelsea Futebol Clube do Porto 2-0 igen. Den här säsongen har Chelsea varit en så tyst motståndare, och de har inte spelat någon större skillnad i poäng.

Chelsea fick inte mycket uppmärksamhet från publiken i Champions League den här säsongen. Alla ägde mer uppmärksamhet åt matchen mellan Bayern München och Borussia Dortmund. Erling Braut Håland, klädd i fotbollströjor Borussia Dortmund, har blivit den mest bländande stjärnan på banan den här säsongen. Han hoppas att möta Paris Saint-Germain igen i spelet. I den sista tävlingsomgången besegrade Borussia Dortmund Barcelona för att göra Erling Braut Håland känd. I den här omgången mötte de sin starka motståndare Manchester City. Den andra omgången i Borussia Dortmund och Manchester City har ännu inte startat. Kan Erling Braut Håland gå vidare till nästa omgång?

I de sista fyra lagen i Champions League verkar tävlingen mellan Chelsea och Futebol Clube do Porto dömd. Publiken är 100% säker på att fotbollströjor Chelsea kan visas i de fyra sista matcherna, men alla är inte 100% säkra på att detta lag kan gå till slutet. Förra säsongens Champions League-vinnare Bayern München har genomgått en hel del förändringar nyligen, med många spelare som saknas i laget på grund av skador. Bland dessa lag har Chelsea spelat från det mest iögonfallande laget till det mest stabila resultatet nu. Kan de ge oväntade överraskningar för publiken?

Mest visade produkter