0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Chelsea förlorade matchen men Frank Lampard såg att spelarna förbättrades
21 Sep

Chelsea förlorade matchen men Frank Lampard såg att spelarna förbättrades

Chelsea kunde fortfarande inte passera Liverpool och förlorade återigen mot Liverpool 3-0. Chelsea-spelarna har inte nått en hög nivå av förståelse och de behöver fortfarande tid att anpassa sig. Liverpool är fortfarande dessa spelare, och den nyligen tillagda mittfältaren Thiago Alcântara gjorde också ett lågnivåfel. Detta är Thiago Alcântaras första framträdande i fotbollströjor Liverpool. Han kommer definitivt att vara nervös och obekväm.

Det tar tid för spelare att anpassa sig till ett nytt lag. Liksom Matthijs de Ligt förra året, när han först spelade för fotbollströjor Juventus, gjorde han också många misstag. Nu har Matthijs de Ligt anpassat sig till Juventus-systemet och blivit en bra spelare på laget. Chelsea gjorde inte besviken på fansen när han mötte Liverpool förlorar matchen. De visste att Chelseas betydande justering av spelare definitivt skulle kräva övning och erfarenhet i spelet.

Chelsea förlorade matchen och tränaren Frank Lampard skyllde inte högt på spelarna. Frank Lampards mognad och stabilitet har gett Chelsea-fans mycket erkännande. Spelarnas prestanda i detta spel har varit mycket bättre än föregående spel, slutet är annorlunda, men tränaren har sett processen. Det finns ingen avslappnad framgång. Den ordinarie säsongen har precis börjat. Chelsea-spelare är övertygade om att de kan göra bättre.

Mest visade produkter