0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
CRISTIANO RONALDO-stormen har ännu inte avtagit
23 Nov

CRISTIANO RONALDO-stormen har ännu inte avtagit

Vad som hände med Juventus och CRISTIANO RONALDO, CRISTIANO RONALDO återigen tappade listan över nästa Serie A-spelare. Juventus rapporterade att CRISTIANO RONALDO inte har återhämtat sig bra, men kan delta i landslaget för att göra mål CRISTIANO RONALDO, är hans kropp fortfarande inte bra? Kanske kommer Juventus-tränaren att ge CRISTIANO RONALDO mer tid att vila, så att han kan förbereda sig för prestationen i Champions League nästa vecka.

Nyligen, på grund av Cristiano Ronaldos tidiga avgång, har en serie problem uppstått. Det finns till och med rapporter om att Paris Saint Germain har erbjudit Cristiano Ronaldo, som kommer att byta billiga fotbollströjor igen. Cristiano Ronaldo är inte lätt att gå hela vägen från Premier League till La Liga och sedan till Serie A. kommer han verkligen att prova Ligue 1 igen. Cristiano Ronaldo är en spelare som har modet att utmana sig själv och alltid sätter fotboll först i sitt liv.

Sedan Juventus bytte tränare Maurizio sarri har Cristiano Ronaldo inte spelat bra. Cristiano Ronaldo har bara gjort fem mål i 10 Serie A-matcher och känner att hela hans mentalitet också är mycket instabil. Kommer Cristiano Ronaldo verkligen att ta av sig fotbollströjor Juventus och välja ett nytt lag igen, eller är det tränare Maurizio Saris taktiska konspiration?

Mest visade produkter