0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
CRISTIANO RONALDO har upprepade gånger visat sitt missnöje med Manchester United
14 Nov

CRISTIANO RONALDO har upprepade gånger visat sitt missnöje med Manchester United

Manchester United är nu värdelösa av CRISTIANO RONALDO och laget vinner igen utan honom. När CRISTIANO RONALDO blir äldre, minskar verkligen hans fysiska kvalitet och styrka, men han kan inte acceptera andras kalla attityd. Manchester United kan inte förlita sig på en 37-årig spelare, laget måste uppmärksamma träningen av unga spelare. CRISTIANO RONALDO övervägde inte Manchester Uniteds framtida utveckling, han planerade bara för sin egen data själviskt.

Intervjurapporten av CRISTIANO RONALDO gjorde Manchester United-fansen upprörd, alla hoppas att han kan lämna laget tidigare. En spelare som inte vill stanna i Manchester United, hans närvaro påverkar bara de lagkamrater som är enade. CRISTIANO RONALDO tror bara på Fergusons coachning, och den här tränaren kommer sannolikt inte att återvända till Manchester United, så han är avsedd att inte gå i pension i Manchester United. Ursprungligen trodde alla att CRISTIANO RONALDO skulle bli respekterad av fansen om han bar den nummer 7 fotbollströjor Manchester United igen. Nu verkar det som att han inte borde komma tillbaka i första taget.

CRISTIANO RONALDO:s vackra image i Manchester United har sakta försämrats, vilket är resultatet av hans själviska tankar. Inte konstigt när CRISTIANO RONALDO tog av sig sin fotbollströjor Juventus och lämnade året innan, han hölls inte kvar av Serie A-fansen. Om CRISTIANO RONALDO nu vill lämna Manchester United kommer han verkligen inte att respekteras av fansen. I den här intervjun skällde CRISTIANO RONALDO ut Manchester Uniteds tre tränare och trodde att Erik ten Hag inte uppmärksammade hans styrka. CRISTIANO RONALDO behandlade intervjun som en attityd av motattack mot Manchester United, och detta beteende fick fansen direkt att ifrågasätta hans mentalitet ännu mer.

Mest visade produkter