0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Beslutet från new era -spelare Erling Braut Håland och Kylian Mbappé
09 Aug

Beslutet från new era -spelare Erling Braut Håland och Kylian Mbappé

Efter att Lionel Messi har lämnat Barcelona kommer den ordinarie säsongen för de stora ligorna officiellt att börja. Under den nya säsongen har många lag från Frankrike och Premier League rekryterat enastående spelare att gå med, medan Barcelona och Real Madrid i La Liga har städat upp de flesta av sina spelare för att lämna. Bundesliga har inte förändrats så mycket, och lagen börjar den nya säsongen som de är. Tyska cupen har redan börjat. Borussia Dortmund besegrade SV Wehen Wiesbaden med 3-0 i den första matchen. Erling Braut Håland presterade återigen bra efter mer än två månader.

Tiden för Cristiano Ronaldo och Lionel Messi har passerat, och framtiden för Kylian Mbappé och Erling Braut Håland har officiellt börjat. Erling Braut Håland valde fortfarande att bära fotbollströjor Borussia Dortmund i sommar. Han imponerades inte av andra jättars höga löner. Erling Braut Håland är en sällsynt person bland moderna fotbollsspelare som lever för att förstå. Han vet vad han behöver för tillfället, och han frestas inte av pengar.

Erling Braut Håland gjorde tre mål så snart han dök upp, och hans form blir bättre och stabilare. Kylian Mbappé misslyckades med att göra mål i första omgången i Ligue 1 -matchen, och hans mentalitet påverkades uppenbarligen av Europacupen. Kylian Mbappé bär fortfarande fotbollströjor Paris Saint-Germain den här säsongen, och han kan lämna laget nästa säsong. Paris Saint-Germain har skrivit på ett antal enastående spelare att gå med i sommar. Laget hoppas kunna vinna Champions League -titeln och laget kan bättre behålla de spelare som kämpar om mästerskapet.

Mest visade produkter