0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Barcelona välkomnar den nya tränaren Quique setien
15 Jan

Barcelona välkomnar den nya tränaren Quique setien

Tränaren Ernesto Valverde slutade slutligen Barcelonas karriär efter att ha förlorat mot Atletico Madrid på planen och Barcelona var inte med i den spanska Super Cup. Sedan Ernesto Valverde tog på sig sin fotbollströjor FC Barcelona som tränare har han inte satt ett nytt lagrekord utan förde laget till den värsta perioden i Barcelonas historia. Barcelona har skapat nya möjligheter för Ernesto Valverde åt gången. Tyvärr har han slösat bort många talanger i användningen av spelare.

Kan den nya tränaren ändra situationen i Barcelona och få tillbaka Barcelona som är ansvarig för fotboll? Det första för den nya tränaren, Quique setien, är att göra laget yngre och återanvända de unga spelarna i Barcelona. Mot bakgrund av denna anpassning, kommer Barcelonas goda gamla spelare fortfarande att kunna ta på sig sina billiga fotbollströjor och bli det första laget? Det är alltid något att förlora och vinna på att ändra politik, och det är dags för Barcelona att anpassa lagets system.

Kommer Lionel Messi att förändras när Barcelona förändras som en helhet? Lionel Messi hoppas också att Barcelona kan stå upp igen och vinna fler utmärkelser, så att han kan lämna lyckligt när han väljer att gå i pension. Det här är den fotbollsand som överlämnades till honom av den sista gruppen av spelare under det året, så Lionel Messi ser fram emot reformstrategin för den nya tränaren.

Mest visade produkter