0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Barcelona misslyckades slutligen Luis Suárez lojalitet
28 Sep

Barcelona misslyckades slutligen Luis Suárez lojalitet

Under La Liga-säsongen 2020-21 besegrade Barcelona Villarreal 4-0 i den första matchen och Atlético de Madrid besegrade Granada 6-1. Båda lagen slog sina motståndare med stora poäng och Luis Suárez blev också fokus i spelet. Luis Suárez spelade för fotbollströjor FC Barcelona och nu har han gått med i Atlético de Madrid. Även om Luis Suárez bytte billiga fotbollströjor, valde han ändå 9-numret.

Utan varning har Luis Suárez redan tagit på sig fotbollströjor Atlético Madrid. Barcelona kunde ändå inte ta emot Luis Suárez, han gillar att spela så mycket med Lionel Messi. Luis Suárez avresa har vunnit många fans, eftersom Barcelona inte längre värdesätter hans styrka, det är svårt för spelare som inte uppskattas av tränaren att få möjlighet att spela.

Lionel Messi och Luis Suárez möts igen som motståndare, de är inte längre i samma lag. Atlético de Madrid-tränaren Diego Simeone uppskattar Luis Suárez förmåga och tror att laget kommer att vara mer stabilt på grund av honom. Luis Suárez avresa har blivit verklighet, och Lionel Messi kan bara önska honom uppriktigt. Lionel Messi och Luis Suárez kommer alltid att vara vänner, det här är något som inte kommer att förändras.

Mest visade produkter