0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Arsenal slog Manchester United bort igen efter många år
02 Nov

Arsenal slog Manchester United bort igen efter många år

Manchester United vann en stor seger i Champions League. Laget förlorade 0-1 för Arsenal i Premier League och slutade med misslyckande igen. Manchester United rankas för närvarande som 15: e i Premier League, med 2 segrar, 1 oavgjort och 3 förluster. Arsenal har inte vunnit en match i Manchester United på länge. Spelaren är hedrad att ha på sig en borta billiga fotbollströjor för att vinna matchen.

Manchester United förlorade detta spel och Paul Pogba blev lagets största syndare. Manchester United har väntat på att Paul Pogba ska vara i sin bästa form de senaste åren, men han är antingen skadad eller i dålig form. För att Paul Pogba skulle kunna spela med fotbollströjor Manchester United med sinnesfrid bytte laget till och med spelare som Romelu Lukaku och Alexis Sánchez. Det är synd att Manchester United-fans fann att Paul Pogba blir mer och mer regressiv, och hans hjärta kanske inte längre är Manchester United.

Pierre-Emerick Aubameyang gjorde återigen ett nyckelmål för laget. Han hoppas verkligen att laget kan gå vidare till topp fyra den här säsongen. Oavsett hur många obehagliga saker som hände förra säsongen, Pierre-Emerick Aubameyang gillar fortfarande fotbollströjor Arsenal. När Pierre-Emerick Aubameyang valde Arsenal stärkte han sin tro och hoppades kunna hjälpa laget med sin egen förmåga.

Mest visade produkter