0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Arsenal går om Manchester United och ligger femma i Premier League
08 Nov

Arsenal går om Manchester United och ligger femma i Premier League

Efter den 11:e omgången av Premier League gick Arsenal över Manchester United och tog sig upp till femte plats. Manchester United stötte återigen på en stark begäran från fansen att sparka Ole Gunnar Solskjær. De ville verkligen inte se laget förstört av honom på det här sättet. Efter att Manchester United vunnit en match skickade Ole Gunnar Solskjær Mason Greenwood igen i denna match. Han fortsatte inte att använda Edinson Cavani och Cristiano Ronaldo som partners.

Ole Gunnar Solskjær har fortfarande inte ändrat sin mentalitet, han insisterar fortfarande på sin strategiska anställningsplan. Ole Gunnar Solskjær har tagit över den röda fotbollströjor Manchester United som tränare i mer än två år, men hans tränarrekord har varit instabil. De senaste åren har Manchester United misslyckats i viktiga matcher. De förlorade också mot Arsenal i Europa League-finalen 2019. Arsenal har alltid trott att Mikel Artetas tränarförmåga är omogen, och han behöver riktiga matcher och mer tid att uppleva. Så när Juventus och Chelsea avskedade de unga tränarna var Mikel Arteta fortfarande lämnad av Arsenal.

Mikel Arteta var också en spelare som bar en fotbollströjor Arsenal när han var ung, så laget är villigt att ge honom en chans att prestera. Arsenal valde faktiskt att möta en nystart, så laget är fortfarande villigt att lämna över till Mikel Arteta som har tro. Efter mer än ett år var Mikel Arteta inte besegrad av publikens tvivel. Hans fasta ögon gav Arsenal-fansen ett hjärta av förväntan. Manchester United-fansen ser dock inga förväntningar på Ole Gunnar Solskjær. Han har inte en mentalitet att ta spelarens styrka på allvar.

Mest visade produkter