0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Antoine Griezmann borde vara modig
18 Nov

Antoine Griezmann borde vara modig

Frankrike slog Albanien 2-0 i de europeiska förberedelserna. I detta spel gjorde Antoine Griezmann igen 168 dagar senare. Han var väldigt upphetsad efter målet och kysste billiga fotbollströjor. Depressionens börda för länge, glädjen över seger låt Antoine Griezmann slappna av hans humör.

Antoine Griezmann är en hårt arbetande spelare. I Barcelonas system förändrar och ständigt förnyar han sig själv. Han brukade vara en framåt, men nu kan han vara försvarare. Barcelona saknar för närvarande försvarets skydd. Även om vakten inte är Antoine Griezmanns starka punkt, är han villig att arbeta hårt för att lära sig. Det kommer att ta tid att integreras i ett helt annat system. Jag hoppas att Barcelona-fans kan ge Antoine Griezmann mer tid att anpassa sig.

Antoine Griezmanns prestanda i landslaget är fortfarande utmärkt. Kanske är det Barcelonas spel som sätter för mycket press på honom, vilket gör att han inte spelar bra hela tiden. fotbollströjor FC Barcelona Antoine Griezmann bär redan det, så tänk inte för mycket på omvärlden. Han borde anpassa sinnet och vara modig nog att vara sig själv.

Mest visade produkter