0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Alla vinnande spel är inte lätt att komma med
17 Jun

Alla vinnande spel är inte lätt att komma med

Platsen i det kraftiga regnet ser mycket passionerad ut, precis som barnen som spelade fotboll i leran. När FC Bayern München bara hade tio spelare kvar, startade SV Werder Bremen-spelare en hård kontring. De vill slå FC Bayern mü nchen eftersom FC Bayern m ü nchen är det starkaste laget i Bundesliga.

FC Bayern M ü nchen besviken inte fansen, och även om det bara fanns tio kvar i laget skulle de gå ut för att vinna matchen. FC Bayern München beslut om att förnya Manuel Neuer kontrakt är mycket korrekt. SV Werder Bremens kraftfulla offensiva mål upprepades om och om igen i sista stund av Manuel Neuer. Målvakt är lagets sista defensiva taktik. Om han är tillräckligt stark är han också garantin för laget att vinna.

FC Bayern mü nchen 1-0-seger över SV Werder Bremen, spelarna är glada att omfamna. Det var inte lätt att vinna matchen. Deras billiga fotbollströjor var blötläggna i vatten, men de var mycket glada. De visade charmen med fotbollströjor FC Bayern München för publiken framför TV: n. Oavsett situationen, så länge de är förenade, kan 10 personer också vinna den slutliga segern.

Mest visade produkter