0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Alla såg återigen Dani Alves perfekta assistmål på lång håll
10 Jan

Alla såg återigen Dani Alves perfekta assistmål på lång håll

Under de senaste två åren har FC Barcelona lätt besegrats av Granada. I det här spelet blev laget återigen oavgjort med sina motståndare när det gällde ledande poäng. FC Barcelona gjorde än en gång fansen besviken, men Dani Alves perfekta långdistansassist var svår att få till en seger. Den 38-årige Dani Alves bar återigen fotbollströjor FC Barcelona för att bli starter. Det var länge sedan han spelade en bra match.

På tal om Dani Alves, alla tänker på det ärorika historiska minnet av FC Barcelona. Det ärorika historiska minnet av FC Barcelona har passerat, men Dani Alves kom tillbaka i år i billiga fotbollströjor nummer 8. Dani Alves brukade spela för FC Barcelona i 8 år. Senare kände han att hans styrka inte kunde hänga med lagets krav, så han valde att lämna laget automatiskt. Efter 5 års erfarenhet älskar Dani Alves fortfarande FC Barcelona, ​​​​och han är villig att återvända igen för lagets framtida utveckling.

Dani Alves återvände till FC Barcelona igen, laget står redan inför en svår situation. Efter 5 år av förändring är FC Barcelona inte längre laget som kämpade tappert. I det här spelet väckte Dani Alves enastående prestation fram minnen från den där goda tiden, men tyvärr kan allt inte gå tillbaka. Dani Alves hoppas att dessa unga spelare ska bli talanger så snart som möjligt, och FC Barcelona kommer en dag att stå på mästerskapspallen igen.

Mest visade produkter